TURCK MULTIPROX AANWEZIG OP ABISS 2021 - NETWERKBEURS VOOR DIGITAL, SMART & CONNECTED INDUSTRY

Op donderdag 7 oktober vindt in Kortrijk Xpo voor de 6e maal de industriële digitale summit en netwerkbeurs ABISS 2020 plaats. Dit all-in event biedt u een unieke toegang tot inzichten en partners voor de slimme, geconnecteerde fabriek van de toekomst.

ABISS wordt dit najaar zowat de eerste fysieke ontmoetingsplaats voor de Belgische industrie op zoek naar oplossingen voor digitalisering. Na een zeer lange ‘digital-only’ periode is het zowel voor exposanten, als voor bezoekers een buitenkans om terug fysiek te netwerken en zaken te doen.

ABISS ging in 2016 bescheiden van start. Ondertussen is dit uitgegroeid tot dé Benelux  summit-, netwerk-, en beurscombo voor C-levels en afdelingshoofden (OT), ondersteund door IT, op zoek zijn naar slimme en veilige oplossingen voor de geconnecteerde en geïntegreerde fabriek van morgen !
 

Demo Pitch - Sensor to Cloud on a rainy day - 15:00 - 15:10 u - Bart Baert, Sales Manager

TURCK maakt al decennia sensoren en actuatoren met IP67-bescherming. Maar hoe krijgt u uw data van die sensoren in de Cloud ? En wat als u een recept naar uw machine wilt terugsturen ? Bij TURCK hebben we daarvoor I/O-modules die volledig IP67 uitgevoerd zijn, mèt de nodige processor aan boord om signalen binnen te lezen en op uw netwerk te zetten. 
In vochtige of stoffige omgevingen hoeft u geen kastjes te plaatsen om de gateways te beschermen die uw data via OPC-UA of andere protocollen naar bovenliggende niveaus sturen.
Verneem meer hierover op de Demo Pitch van 15.00-15.10 u

 

Live Demo op stand - Overall Equipment Efficiency

 Wij nodigen u graag uit op onze stand - n° 7 - om te praten over onze Industrial Internet of Things en Sensor to Cloud oplossingen, onze Decentrale Automatiseringsoplossingen en onze Software Services.

Daarnaast tonen wij u graag live op onze stand onze ‘off the shelf’ OEE-oplossingen waarmee u het rendement van uw installatie kunt meten en optimaliseren.

Klik hier voor uw gratis registratie.

ABISS Digital

Het fysieke event ABISS wordt aangevuld met een digitaal platform. Deze ‘digital twin’ van ABISS laat iedereen toe om ter plaatse en online – zowel voor, tijdens als na het event– te genieten van livestreaming activiteiten, afsprakenmodules (voor afspraken op de stand of online) en een performante zoekmachine met AI matching op basis van uw opgegeven interesses. ABISS Digital gaat online vanaf één week voor t.e.m. één week na het event.

Registraties voor ABISS digital verlopen via dezelfde weg als de gewone registraties.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top