Tel. +32 (0)53 766 566 mail@multiprox.be

Sleepring voor transmissie van lasten tot 80 A opent talrijke nieuwe applicatiemogelijkheden

Met de SR250H lanceert Kübler een robuuste sleepring die zorgt voor de parallelle transmissie van lasten tot 80 A, van signalen, data en Ethernet voor krachtige aandrijvingen. Varianten voor de transmissie van lucht of hydraulica zijn ook verkrijgbaar.

Kübler is gekend voor zijn sleepringen in de verpakkingsindustrie en in de industriële automatisering. Vele klanten zijn overtuigd van de innovatieve contacttechnologie van de Kübler sleepringen waardoor deze bijzonder onderhoudsarm zijn en een lange levensduur hebben. Vanuit deze twee voorwaarden is een nieuwe sleepring voor nieuwe applicaties ontstaan.

De SR250H sleepring zorgt voor de parallelle transmissie van lasten tot 80 A, van signalen en data voor hoogperformante aandrijvingen. De roestvaststalen behuizing, de IP65 beschermingsgraad en de hoogkwalitatieve dichtingen zorgen voor de robuustheid van de sleepring.

Net zoals de meeste sleepringen van Kübler is ook de SR250H in een modulaire bouwvorm ontworpen en met de meest diverse aansluitmogelijkheden beschikbaar. Varianten voor de transmissie van lucht of hydraulica zijn ook verkrijgbaar. Deze sleepring is dus zodanig ontworpen dat zowat elke klant zijn individuele oplossing aangeboden krijgt.

Door het steeds frequentere gebruik van Ethernet in de industriële omgeving wordt de structurering van industriële Ethernet- en veldbusnetwerken steeds belangrijker. Steeds grotere datavolumes en een hogere performance en “cycle synchronicity” worden geëist om nog efficiënter en gelijktijdig voordeliger te produceren.

Het innovatieve drie-kamersysteem en het speciale afschermingsconcept zorgen voor een betrouwbare en parallelle transmissie van signaal, last, data en Ethernet.

Net zoals de bestaande Kübler-sleepringen is de nieuwe SR250H met de innovatieve contacttechnologie uitgerust. Deze draagt hierdoor wezenlijk bij tot een hogere beschikbaarheid van de installatie. Bovendien zijn de contacten individueel vervangbaar en garanderen een hoge levensduur. Onderhoudscycli worden duidelijk gereduceerd.

De sleepring SR250H is geschikt voor de volgende applicaties :

  • afvulinstallaties
  • etiketteermachines
  • sealing machines
  • roterende tafel
  • kranen, …                

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide