Your Global Automation Partner

Transport & Logistics - Antwerp Expo - 19-21 oktober

Wij verwelkomen u graag op onze stand 2.037 in hal 3 van de deze Networking Hub voor professionals uit de transport- en logistieke sector

KLIK HIER VOOR GRATIS TOEGANGSTICKET

IIoT-oplossingen voor productie en logistiek

Op onze beursstand op Transport & Logistics kunt u een functionele RFID gate aan het werk zien. Deze registreert alle RFID-tags die hierdoor passeren. Het voordeel van een RFID gate t.o.v. barcodetechnologie is dat deze gate honderden tags gelijktijdig kan registreren. De technologie van Turck Vilant maakt het ook mogelijk te detecteren in welke richting de goederen/tags door de gate passeren.

Dit is slechts één voorbeeld van onze expertise, daarom presenteren wij u op deze pagina graag ons aanbod aan diensten voor materiaalstroom en logistiek. Of het nu gaat om RFID-oplossingen op maat voor uw magazijntechniek en transportbaansystemen of om een efficiënt picking-systeem met Pick-to-Light, wij kunnen u helpen uw processen te digitaliseren.

End-to-end identificatie met RFID

De RFID-oplossingen van Turck staan voor een efficiënte goederenstroom – decentrale automatisering, van levering tot productie en logistiek.

Het modulaire RFID-systeem BL ident, bestaande uit tags, lees-/schrijfkoppen, verbindingstechniek en interfaces (gateway en elektronische RFID-modules), kan flexibel worden aangepast, met magazijn- of ERP-software worden verbonden en indien nodig op elk moment worden uitgebreid. Ontdek hoe de Q300 UHF RFID lees-/schrijfkop op betrouwbare wijze goederen detecteert, zelfs over lange afstanden of bij hoge snelheden. Of neem een kijkje in onze whitepaper om de juiste UHF Tag voor uw RFID-systeem te vinden.

Foutloze picking met Pick-to-Light

Pick-to-Light-systemen vereenvoudigen handmatige plaatsings- of pickingtaken en zorgen voor een hoge proceskwaliteit.

Afhankelijk van de complexiteit kunt u uw lichtgestuurde pickingstations naar behoefte uitrusten. Dat kan gaan van meerkleurige lampen op opslagvakken - naar keuze met capacitieve knoppen, alfanumeriek display of optische sensoren - tot HMI's of draadloze modules. Dit verhoogt de productiviteit van pickingprocessen, met lagere foutpercentages en automatische documentatie. Turck biedt u een complete oplossing die op uw behoeften is afgestemd.

Samen staan we sterker !

Met Turck Vilant Systems hebben we jarenlange projectervaring in huis. Maak gebruik van hun knowhow en support.

TURCK VILANT SYSTEMS – TURNKEY RFID OPLOSSINGEN

Turck Vilant Systems is een van de toonaangevende Europese leveranciers van kant-en-klare RFID-oplossingen voor intralogistiek, track & trace en voorraadbeheer.

Bent u op zoek naar RFID-oplossingen voor een snellere voorraadomloop of efficiëntere supply chain-processen? De dochteronderneming van onze moederfima Turck, met hoofdkantoor in Finland, levert intern ontwikkelde RFID-middleware, Turck- of third-party hardware, evenals diensten zoals installatie, integratie, advies en 24-uurs ondersteuning. Turck Vilant Systems staat voor intelligente UHF RFID-oplossingen voor diverse intralogistieke toepassingen.

Onze product highlights

LINUX UITBREIDING VOOR RFID-UHF LEZER Q300

Geïntegreerd softwareplatform vereenvoudigt de implementatie door systeemintegratoren

MEER WETEN

IP67 RFID INTERFACE VEREENVOUDIGT INTEGRATIE

De HF-busmodus van de TBEN-L-RFID maakt het mogelijk om tot 128 lees-/schrijfkoppen aan te sluiten op vier RFID-poorten

MEER WETEN

CASCADEERBAAR PICK-TO-LIGHT SYSTEEM

PTL110-displaymodules met optionele aanraaktoets en optische sensor garanderen een betrouwbare begeleiding van de operator in assemblage- of pickingstations

MEER WETEN

We kijken uit naar uw project !

U wilt uw intralogistiek digitaliseren, innovatieve RFID- en Pick-to-Light-oplossingen leren kennen of een concreet toepassingsprobleem oplossen? Vraag dan raad aan onze specialisten voor identificatiesystemen via dit formulier.

#DigitalInnovationPark

Industriële processen digitaal ontwerpen, toepassingen decentraal aansturen en relevante gegevens bruikbaar maken : dat is het doel van het digitale innovatiepark, dat voortdurend wordt geactualiseerd.

Ontdek de nieuwste innovaties van Turck voor Industrie 4.0 en IIoT.

to top