Your Global Automation Partner

BETROUWBARE PROCESSEN IN PRODUCTIE EN LOGISTIEK

UHF RFID als efficiëntiebooster voor industrie 4.0: ervaar de veelzijdige identificatie-oplossingen van Turck

LEARN MORE

Digitaliseer uw goederenstroom met RFID-systemen

Van de inkomende goederen via de productie tot de kleinhandelaar: RFID-systemen maken de automatische identificatie en lokalisering van goederen mogelijk. Gebruik de veelzijdige Q300 UHF lees-/schrijfkop van Turck met geïntegreerde I/O's en Power-over-Ethernet (PoE) om gegevensdragers betrouwbaar te detecteren. De aansluiting van externe antennes breidt het toepassingsspectrum van de RFID-lezer uit: van identificatie met grote reikwijdte tot bulklezingen en van multiplex poortsystemen tot positienauwkeurige detectie op artikelniveau.

Identificatie van voertuigen-skids van begin tot einde

Voertuigen moeten tijdens hun hele productieproces worden gevolgd: van carrosseriebouw tot het lakken en de eindassemblage. Voor dit doel biedt Turck speciale hogetemperatuur-datadragers die bestand zijn tegen lakprocessen tot 230 °C. UHF-systemen garanderen hun betrouwbare identificatie.

Nauwkeurige positiemeting van componenten

Als afzonderlijke componenten of producten moeten worden gedetecteerd, "zien" de klassieke UHF RFID lees-schrijfkoppen te veel tags. De irrelevante gegevensdragers moeten dan door filtering of algoritmen worden uitgesorteerd. Lees hoe de Q300 deze taak efficiënter oplost met externe near-field antennes.

Multiplex-werking met externe antennes

Snelle en betrouwbare detectie van goederen aan poorten: mogelijk gemaakt door de Q300 UHF RFID lees-/schrijfkop van Turck in multiplexbedrijf met aangesloten antennes. Zie hoe de lezer meerdere tags "on-the-fly" detecteert, zelfs bij het passeren met hoge snelheid - ongeacht hun locatie, toestand en afstand.

Whitepaper: Zes criteria bij het kiezen van de juiste RFID UHF Tag

Vind de juiste RFID tag voor uw project met onze whitepaper. Welke invloed hebben materiaal, ontwerp, temperatuur en andere aspecten van uw toepassing op de keuze van de juiste datadrager?

In de video: RFID-oplossingen van Turck

Zie hoe het end-to-end RFID-systeem de materiaalstroom volgt, van de voorraadopname tot de uitgaande goederen.

RFID-oplossingen voor industriële toepassingen

RFID-oplossingen voor industriële toepassingen

Wat zijn de voordelen van HF- en UHF-RFID? Hoe kunnen ze in gemengde modus worden gebruikt? Wat zijn de voordelen van OPC UA als platformonafhankelijke communicatiestandaard? En waar loont de expertise van systeemintegratoren? U vindt de antwoorden op onze RFID-technologie pagina.

Laat u inspireren door succesvolle toepassingen uit de praktijk en kies de juiste RFID-oplossing voor uw installatie.

Onze RFID product highlights

LINUX UITBREIDING VOOR RFID-UHF READER Q300

Geïntegreerd softwareplatform vereenvoudigt de implementatie bij systeemintegratoren.

LEARN MORE

IP67 MULTI-READER VOOR HF/UHF RFID EN 1D/2D CODES

Universele RFID-handheld combineert HF- en UHF-technologie met een optionele barcodescanner in één enkel toestel.

LEARN MORE

IP67 RFID INTERFACE VEREENVOUDIGT INTEGRATIE

De HF-busmodus van de TBEN-L-RFID maakt het mogelijk tot 128 lees-/schrijfkoppen aan te sluiten op vier RFID-poorten.

LEARN MORE

Wij kijken uit naar uw project!

U wilt uw intralogistiek digitaliseren, innovatieve RFID-oplossingen voor productieprocessen leren kennen of een ander toepassingsprobleem oplossen? Praat dan met onze specialisten voor identificatiesystemen: Bernd Wieseler en Hendrik Schnabel van het Turck productmanagement RFID-systemen.

Onze experts staan natuurlijk ook voor u klaar:

rfid@multiprox.be

#DigitalInnovationPark

Industriële processen digitaal ontwerpen, toepassingen decentraal aansturen en relevante gegevens bruikbaar maken : dat is het doel van het digitale innovatiepark, dat voortdurend wordt geactualiseerd.

Ontdek de nieuwste innovaties van Turck voor Industrie 4.0 en IIoT.

to top