In busmodus kunnen tot 128 HF schrijf-/leeskoppen worden aangesloten op de TBEN-L-RFID-interface

IP67 RFID-interface vereenvoudigt integratie

20/19 – Met de HF busmodus van de TBEN-L-RFID kunnen maximaal 128 schrijf- / leeskoppen worden aangesloten op vier RFID poorten

Mülheim, november 13, 2019

Turck's RFID-interface TBEN-L-RFID combineert de eenvoudige bediening en snelle integratie van de compacte TBEN-S-RFID met de robuustheid van het grotere TBEN-L-ontwerp. De HF-busmodus kan tot 32 geschikte HF-lees- en schrijfkoppen in serie per poort aansluiten. In toepassingen met veel lees- en/of schrijfposities vermindert dit de bedradingsinspanning en -kosten aanzienlijk. Talrijke vooraf gedefinieerde commando's en bedrijfsmodi voor de meest voorkomende toepassingsscenario's verminderen de programmeerinspanning in de PLC. Daarnaast maken filters en diverse data-exportopties middleware vaak overbodig. Een gemengde werking van HF- en UHF-lees- en schrijfkoppen is ook mogelijk.

Naast de HF bus mode kan de TBEN-L-RFID ook opdrachten uitvoeren zoals de opdracht Inventory voor toepassingen met single of multi tag applicaties, evenals de mode Idle en Continuous, waarmee de meest voorkomende toepassingen kunnen worden uitgevoerd. De RFID interface is ontworpen voor directe verbinding met controllers via Profinet, Ethernet/IP of Modbus TCP. Naast vier RFID poorten, worden ook acht poorten aangeboden voor universele I/O's voor het aansluiten van triggers of actuatoren. De voeding wordt geïmplementeerd via 7/8 inch connectoren, de netwerkverbinding via M12 connectoren.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top