Training

Voor klanten en geïnteresseerden uit de fabrieks- en procesautomatisering kan MULTIPROX een omvangrijk en op maat gesneden trainingsprogramma aanbieden m.b.t. producten, technologieën en systemen.

Uw competentie en efficiency bij toepassing van TURCK-, Beckhoff- en andere oplossingen in uw werkgebied is onze belangrijkste uitdaging. De doelgerichte training stelt u in staat onze oplossingen snel en betrouwbaar in te zetten. De bandbreedte van de thema’s gaat van planning tot inbedrijfname en van diagnose tot onderhoud.

Theorie en praktijk

Het TURCK-trainingsaanbod omvat zwaartepunten uit de fabrieks- en procesautomatisering. De trainer zal de link proberen te leggen tussen de theorie en de praktijk. De hands-on benadering tijdens de workshops draagt zorg voor een snel en duurzaam leersucces.

Inhoud

Of het nu veldbusdiagnose, CoDeSys-programmering, RFID of andere actuele thema’s betreft. Het trainingsaanbod bevat op maat gesneden trainingsconcepten. Heeft u interesse in een training of scholing die u niet in het aanbod vindt, dan passen wij in overleg graag de training aan uw wensen aan. Alle deelnemers aan het trainingsprogramma ontvangen gedetailleerd trainingsmateriaal en een certificaat van de gevolgde training. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de innerlijke mens tijdens de training.

Trainingslocatie

De trainingen zullen plaatsvinden op ons kantoor in Aalst of in onze moederfirma in Duitsland. Mocht u specifieke wensen hebben dan horen wij die graag. Wij zullen er alles aan doen om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Indien u de training graag in uw bedrijf wil laten plaatsvinden, dan behoort dit in overleg eveneens tot de mogelijkheden.

Aanbod

Workshop: RFID en integratie
Workshop: PROFIBUS-diagnose en integratie

Contacteer ons via systems@multiprox.be voor elke desbetreffende vraag.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top