Voordelen

IIoT platform met verhoogde beveiliging

TAS verbetert de manipulatiebeveiliging van eerdere programma's. Alle apparaatacties moeten worden vrijgegeven met het apparaatwachtwoord. Het wachtwoord wordt echter opgeslagen voor de duur van de browsersessie en kan indien nodig worden toegepast op alle apparaten met hetzelfde wachtwoord, waardoor de gebruiksvriendelijkheid toeneemt.

Eenvoudige bediening

U kunt de TAS IIoT- en serviceoplossing gratis downloaden en direct in de webbrowser van elke Windows-PC gebruiken zonder dat installatie nodig is. De software kan eenvoudig vanuit het programma worden bijgewerkt.

Het beste moet nog komen : TAS IIoT platform

TAS versie V1 is slechts een voorproefje van het scala aan functies van de volledig ontwikkelde IIoT-oplossing. Het softwareplatform zal verschillende digitale diensten aanbieden en bij elke update voortdurend worden uitgebreid. TAS zal worden voorzien van een koppelingsfunctie voor de Turck cloud, waardoor het kan worden gebruikt als een virtuele Edge Controller op een PC of lokale server. Dit zal de slimme evaluatie van productiegegevens voor conditiebewaking en voor voorspellend onderhoud aanzienlijk vereenvoudigen, zelfs buiten de fabrieksgrenzen.

TAS als schakel tussen de OT- en IT-werelden

Om te voldoen aan de eisen van een IIoT-platform zal TAS ook de overdracht van gegevens via MQTT en OPC UA naar systemen op een hoger niveau, automatische configuratieroutines voor servicetaken en vele andere functies ondersteunen. TAS zal de connectiviteit van uw productiesysteem aanzienlijk verhogen en zo OT-en IT-gegevens zonder beperkingen combineren.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top