Producten

Snap Signal productfamilie

Klik op deze links om uw Snap Signal producten te vinden in onze productdatabank

Controller

De DXMR90 is een industriële controller die IIoT mogelijk maakt en die informatie uit meerdere bronnen tegelijkertijd verzendt in een uniform protocol voor real-time analyse en gebruik. De DXMR90 is ook geschikt voor Edge Processing door middel van logica en dataverwerking.


IO-Link masters

Met IO-Link Masters kunnen gebruikers meer real-time gegevens verzamelen van een groter aantal apparaten. IO-Link Masters zijn verkrijgbaar in drie verschillende configuraties: modellen met twee poorten (R45), vier poorten (R90) of acht poorten (R110). Ze dienen allemaal als gateway om IO-Link-apparaten aan te sluiten op gangbare  besturingssystemen. De IO-Link Masters verzenden machinegegevens, procesparameters en diagnostische informatie via Modbus RTU, Ethernet IP of Modbus TCP (modelafhankelijk). Deze configuratie maakt het mogelijk om IO-Link-gegevens naar PLC's, HMI's, SCADA's en cloud-platforms te sturen.


IO-Link hubs

De IO-Link hubs van Banner converteren en consolideren digitale signalen in een IO-Link datastroom die compatibel is met andere apparaten, waaronder de nieuwe IO-Link Master van Banner. Ze kunnen ook worden gebruikt in traditionele IO-Link-systemen voor signaaloverdracht van grote aantallen digitale in-/uitgangen naar sturingssystemen op een hoger niveau.


Converters

Met de S15C- en R45C-converters van Banner kunnen relevante data van nieuwe en bestaande apparaten worden opgevraagd. Met deze converters kunt u twee voorheen incompatibele apparaattypes met elkaar verbinden en naadloos gegevens verzenden via meerdere IIoT-ecosystemen. S15C- en R45C-converters verwerken verschillende soorten signalen, waaronder digitale, analoge en andere, en transformeren deze signalen naar industriële protocollen zoals IO-Link of Modbus. Hierdoor kunnen bestaande legacy-sensoren eenvoudig in standaardprotocollen worden geïntegreerd, waardoor procesbewaking mogelijk is.


Seriële Data Radio

De R70SR seriële Data Radio is een compact draadloos communicatieapparaat met laag vermogen, dat gebruikt wordt om het bereik van seriële communicatienetwerken uit te breiden. Het apparaat is voorzien van een M12-connector voor snelle implementatie.


Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top