TEMPOSONICS

Temposonics

Temposonics (voorheen MTS Sensors) wordt algemeen beschouwd als markleider voor lineaire positiesensoren. Deze sensoren en transmitters maken hoognauwkeurige en dynamische positie- en/of snelheidsmetingen mogelijk in state-of-the-art automatiserings- en veiligheidsrelevante systemen. Met een veelzijdig en steeds groeiend productportfolio, werkt Temposonics nauw samen met klanten, om prestaties te optimaliseren en stilstand te verminderen.

Uitstekende kwaliteit in combinatie met praktische know-how zorgt ervoor dat klanten de grootst mogelijke productiviteit behalen. Voortdurend onderzoek, ontwikkeling en productie van sensorsystemen maken het mogelijk voortdurend nieuwe oplossingen voor meetapplicaties in de industriële, mobiele hydraulica en procestechnologie te creëren.

Sinds april 2021 is het bedrijf Temposonics onderdeel van Amphenol Corporation. Amphenol is een van de grootste fabrikanten van connectiviteitsproducten ter wereld.

Best in class

De Temposonics-sensoren worden algemeen aanvaard als 'best in class'. Recent werd de nieuwe generatie Temposonics R-series V gelanceerd. Deze is mechanisch en elektrisch 100% compatibel met de vorige succesvolle generatie.

Toepassingen

Lineaire positiesensoren worden gebruikt in diverse industrieën : kunststof- en rubberproductie, metaalindustrie en metaalverwerkende industrie, hout- en papierindustrie, fluid power & lineaire actuatoren, automatisering & assemblage, in explosiegevaarlijke zones.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top