Producten

Pick-to-Light producten

Volg deze links om jouw Pick-to-Light product in onze productdatabank te vinden

LED-signalisatielampen / Sensoren / Lichtgordijnen

Door het zeer omvangrijke aanbod opto-sensoren en lichtgordijnen met of zonder bevestigingsfunctie beschikt Banner Engineering over het geschikte apparaat voor elke toepassing. Het gamma reikt van eenvoudige signalisatielampen, over signalisatielampen met sensor, optische of capacitieve sensoren tot diffuse en retro-reflectieve lichtgordijnen.

Bedieningspanelen (HMI)

Met de HMI/PLC VT250 beschikt u over een bedienterminal die tegelijk ook als sturing kan dienen. Het apparaat is met CODESYS even makkelijk te programmeren als de veldbusgateway van het BL67 I/O-systeem, dat door de beschermingsgraad IP67 zonder mechanische bescherming direct op de installatie kan worden gemonteerd.


BL67 Veldbus gateways

De veldbus gateway van het BL67 I/O-systeem kan met CODESYS worden geprogrammeerd en kan door de beschermingsgraad IP67 zonder mechanische bescherming direct op de installatie kan worden gemonteerd.

Aansluittechniek

Naast de BL67 I/O-modules voor de aansluiting van de periferie biedt TURCK ook aansluitkabels, Ethernet switches en ander toebehoren. Met de DX80 is bovendien een draadloze oplossing beschikbaar die niet instaat voor de transmissie van sensorsignalen, maar ook van busprotocollen.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top