Producten

MTP-compatibele producten

Vind de producten die uw modularisatiestrategie ondersteunen in onze productdatabase.


BL20 – Modulair I/O-systeem in IP20

Gebruikersvoordeel: BL20 kan optimaal worden aangepast aan de specifieke signaalvereisten en regelt als programmeerbare versie zelfstandig toepassingen.


BL67 – Modulair I/O-systeem in IP67

Gebruikersvoordeel: BL67 wordt direct in het veld gemonteerd, brengt de specifieke signaalbehoefte optimaal in kaart en vermindert zo de bedrading.


excom I/O-Systeem

Voordeel voor de gebruiker: hoge mate van intelligentie, individualisering en flexibiliteit, kortere planning- en inbedrijfstellingstijden in het projectbedrijf en parallelle aansluiting op OT- en IT-netwerken.


TBEN-L

Gebruikersvoordeel: Dankzij de multiprotocolcommunicatie hoeven gebruikers met internationale klanten slechts één apparaatvariant voor drie netwerkprotocollen op voorraad te houden.


TBEN-L-PLC – IP67-PLC met Edge Controller

Voordeel voor de gebruiker: gedecentraliseerde intelligentie met eenvoudige integratie voor besturingstaken direct op de machine of het systeem. 


TBEN-S

Gebruikersvoordeel: Ondanks hun compacte vormfactor bieden de robuuste modules een weelderige communicatiediversiteit voor een zeer efficiënte automatisering: multi-protocol vermindert het aantal bij de hand te houden apparaatvarianten.


TX700 - IIoT Edge Controller in IP20

Gebruikersvoordeel: Modulair, schaalbaar hardwareplatform, optionele voorbewerking op de geïntegreerde controller, talrijke drivers en interfaces.


TX707

Gebruikersvoordeel: Bewaak sensor- en machinegegevens en controleer automatiseringsprocessen - met briljante graphics en capacitieve touch.


Geen resultaten gevonden

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top