Pick-to-light

Wat is Pick-to-Light ?

De Pick-to-Light oplossingen van Banner Engineering bieden de operatoren een visuele indicatie van het noodzakelijke onderdeel in een assemblage- of picking proces. Acties (goed of fout) worden aangegeven met behulp van lampen en optioneel geluidsignalen. Voltooide handelingen kunnen automatisch of handmatig worden bevestigd.

Pick-to-Light: Complete oplossingen voor industriële assemblage en picking applicaties - klik om te vergroten

Alle componenten in de Pick-to-Light systemen van Banner Engineering sluiten perfect op elkaar aan. Hierdoor kan de gebruiker de een  Pick-to-Light systeem niet alleen snel en zeker installeren, maar ook betrouwbaar laten werken en in stand houden.

Procesoptimalisatie

Visueel proces management opent mogelijkheden voor procesverbetering:

  • Verbeterde flexibiliteit; personeel heeft bijna geen training nodig
  • Verbeterde en constante proceskwaliteit
  • Kwaliteitsmanagement en controle mogelijk door het loggen van het proces.
  • Interfaces met magazijn controlesystemen en ERP-systemen
  • Drastische tijdsreductie van installatie, inbedrijfstelling en onderhoud
  • Virtuele 100% foutloze installatie

Pick-to-Light oplossingen van Turck zijn gebaseerd op IP67-componenten waardoor een robuuste, snelle en foutvrije installatie mogelijk is zonder het gebruik van een schakelkast. De plug-and-play IP67-oplossing resulteert in gereduceerde installatietijden met een daaraan gekoppelde bijna 100% foutloze installatie met een drastische reductie van de loonkosten. Oplossingen gebruik makend van IP20-componenten zijn op aanvraag ook beschikbaar.

Dankzij een modulaire hardware- en software- benadering kunnen klantspecifieke oplossingen kant en klaar tegen lage kosten op klantwens gerealiseerd worden. Onze ervaring op dit gebied en onze mogelijkheid alle componenten voor de gehele oplossing aan te bieden, verzekeren dat alle componenten perfect op elkaar aansluiten.

Pick-to-Light producten

Volg deze links om jouw Pick-to-Light product in onze productdatabank te vinden

LED-signalisatielampen / Sensoren / Lichtgordijnen

Door het zeer omvangrijke aanbod opto-sensoren en lichtgordijnen met of zonder bevestigingsfunctie beschikt Banner Engineering over het geschikte apparaat voor elke toepassing. Het gamma reikt van eenvoudige signalisatielampen, over signalisatielampen met sensor, optische of capacitieve sensoren tot diffuse en retro-reflectieve lichtgordijnen.

Bedieningspanelen (HMI)

Met de HMI/PLC VT250 beschikt u over een bedienterminal die tegelijk ook als sturing kan dienen. Het apparaat is met CODESYS even makkelijk te programmeren als de veldbusgateway van het BL67 I/O-systeem, dat door de beschermingsgraad IP67 zonder mechanische bescherming direct op de installatie kan worden gemonteerd.


BL67 Veldbus gateways

De veldbus gateway van het BL67 I/O-systeem kan met CODESYS worden geprogrammeerd en kan door de beschermingsgraad IP67 zonder mechanische bescherming direct op de installatie kan worden gemonteerd.

Aansluittechniek

Naast de BL67 I/O-modules voor de aansluiting van de periferie biedt TURCK ook aansluitkabels, Ethernet switches en ander toebehoren. Met de DX80 is bovendien een draadloze oplossing beschikbaar die niet instaat voor de transmissie van sensorsignalen, maar ook van busprotocollen.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide