Sleepringen

Betrouwbare vermogens-, signaal- en datatransmissie met Kübler

Als het gaat om het overbrengen van elektrische signalen, energie, gassen of vloeibare media van een statisch naar een roterend onderdeel, bieden Kübler-sleepringen de optimale oplossing. Hoge stroombelastbaarheid, betrouwbare signaal- en gegevensoverdracht met hoge overdrachtssnelheden, lange levensduur en gebruiksgemak zijn enkele van de essentiële eisen waaraan Kübler-slipringen voldoen. De Kübler-sleepringen - made in Germany - zijn het resultaat van het hoogste kwaliteitsbewustzijn en een zorgvuldige materiaalkeuze. Uw toepassing is onze prioriteit: Wij voeren snel en eenvoudig aanpassingen en speciale oplossingen uit.

Standaard sleepringen

Standaard sleepringen in een modulair systeem voor de transmissie van elektrisch vermogen tot 25 A, analoge en digitale signalen, veldbussen en Industrial Ethernet tot 1 Gbit/s met een last tot 120 A. Combineerbaar met mediadoorvoeren voor lucht en vloeistoffen. Holle as tot 34 mm, tot IP64.


Klantspecifieke sleepringen

De juiste sleepring voor uw toepassing. Elektrisch vermogen tot 120 A, meerkanaalstransmissie van diverse industriële Ethernet-protocollen en veldbussen. Contactloze transmissie met datasnelheden van meer dan 100 Mbit/s en vele andere mogelijkheden.


Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top