Functionele veiligheidstechniek

Het omvangrijke Kübler-gamma van encoders en lineaire meetsystemen, alsook de daarbij horende veiligheidsmodules vormen de basis voor veilige, applicatiespecifieke aandrijvingsoplossingen. Individuele veilige componenten alleen zijn niet voldoende voor een veilige totaaloplossing.

De functionele veiligheidstechniek wordt vereenvoudigd door de gecertificeerde encoders van de Sendix SIL-familie, die zowel incrementele, absolute, alsook ATEX / IECEx-encoders omvat. De veiligheidsmodules van de Safety-M familie omvatten zowel compacte, stand-alone apparaten voor eenvoudige applicaties, als modulair uitbreidbare kleine sturingen die d.m.v. een gateway aan elke hoger liggende sturing worden aangesloten.

Veilige toerentalbewaking - SIL2 PLd, SIL3 PLe

De compacte basismodule van de Safety-M compact serie is een complete toerentalbewaker in de kleinste inbouwruimte (50 mm breed). Het afneembare bedienings- en diagnosedisplay (OLED) maakt parametrering eenvoudig. Dankzij de veilige in-/uitgangen en de geïntegreerde signaalsplitter is integratie in bestaande veiligheidscircuits en upgrading van oude machines mogelijk.


Sendix SIL-encoders voor veiligheidstechniek

Kübler beschikt over incrementele en absolute Sendix SIL encoders voor een veilige positie- en bewegingsdetectie die conform zijn met SIL2/PLd of SIL3/PLe.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top