Encoders & Feedbacksystemen voor servomotoren

Snelheidsmeting en positiedetectie met behulp van incrementele, absolute en lagerloze encoders.

Kies de perfecte encoder voor uw toepassing uit verschillende formaten en opties. De Sendix encoder - made in Germany - is het resultaat van het hoogste kwaliteitsbesef en een zorgvuldige selectie van materialen. Deze heeft zijn waarde in vele industrieën bewezen door zijn robuuste en nauwkeurige sensortechnologie. Ontwerp uw installaties, machines of motoren met Kübler-producten. Uw aanvraag is onze prioriteit: Uw aanpassingen en speciale oplossingen worden flexibel en snel geïmplementeerd. We kijken uit naar uw uitdaging.

Klik hier door naar de Encoder Product Finder.

 

Incrementele encoders

Snelheidsmeting op roterende assen met incrementele encoders. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van miniatuur- tot maxi-uitvoeringen. Optisch en magnetisch scannen. Van standaard tot speciaal gecertificeerde encoders.


Absolute singleturn encoders

Positiebepaling over 360° met singleturn absolute encoders. Verschillende formaten. Hoge resolutie tot 21 bit. Verscheidenheid aan standaard-, veldbus- en industriële Ethernet-interfaces.


Absolute multiturn encoders

Positiebepaling over meerdere omwentelingen met multiturn-encoders. Verschillende formaten. Verscheidenheid aan standaard-, veldbus- en industriële Ethernet-interfaces. De juiste multiturn technologie voor elke toepassing.


Lagerloze encoders

Lagerloze encoders zijn het perfecte alternatief voor lagergemonteerde encoders door hun compacte ontwerp en eenvoudige montage op bijna elke asdiameter. Hoogste signaalkwaliteit. Digitale real-time signaalverwerking compenseert mogelijke signaalfouten en optimaliseert de aandrijvingsbesturing.


Motor Feedback systemen voor servomotoren - SIL2/PLd

De constante afmeting van ø 36,5 mm van motorfeedbacksystemen biedt enorme voordelen: reductie van het aantal motorvarianten, standaardisatie van de mechanische verbinding tussen encoder en aandrijving, maximale flexibiliteit bij de keuze van de elektrische interfaces en kostenbesparingen in de gehele waardeketen.


Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top