Kwaliteitscontrole

Zo eenvoudig als een navigatie-apparaat: Vision-sensor iVu met afneembaar display voorkomt terugroepen en productiefouten

Voor een efficiënte productie moeten de omschakeltijden van de systemen bij het wisselen van producten kort worden gehouden. De parametrisering van klassieke vision-systemen met externe PC is meestal complex. De iVu vision-sensor van Turck's opto-partner Banner Engineering is daarentegen net zo eenvoudig en flexibel te bedienen als een navigatie-apparaat. Het afneembare display bespaart kosten en beschermt de vision-sensor tegen ongeautoriseerde bediening.

De voordelen

  • De vision-sensor iVu controleert plastic en glazen verpakkingen voordat ze worden gevuld en vermijdt zo afwijzingen.
  • Makkelijk aanleren van de sensor zonder PC
  • Remotedisplay

  • De visiesensor detecteert beschadigde bokalen

  • iVu beeldsensor met remote display

De iVu van Banner combineert de eenvoud van een opto-elektronische sensor en de intelligentie van een visiesensor in inspectieoplossingen die direct in de fabriek kunnen worden ingezet en ondersteund. Er is geen pc nodig voor configuratie, wijziging of bewaking en het biedt een soepele stapsgewijze configuratie: iVu installeren/verbinden, het sensortype selecteren, het beeld vastleggen, de inspectieparameters instellen.

De iVu combineert drie geavanceerde sensoren in een robuuste behuizing: een Match, een Area en een Blemish sensor type. Geïntegreerde modellen zijn voorzien van een touchscreen voor de programmering in de fabriek. De remote modellen hebben een apart touch screen display dat op afstand kan worden gemonteerd vanaf de sensor voor eenvoudige toegang voor installatie en controle. De iVu van Banner is verkrijgbaar in een compacte, robuuste behuizing met of zonder geïntegreerde ringverlichting - rood, blauw, groen en infrarood. Parameters kunnen tijdens het bedrijf worden gewijzigd om achteraf te kunnen worden ingebouwd.

De visiesensor heeft een Ethernetoptie voor vereenvoudigde communicatie en verbeterde sensorsturing.

Extra informatie

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top