Procestechnologie

De gebruiksvriendelijke, compacte en functioneel doordachte CODIX-procesdisplays en -controllers zijn geschikt voor alle lineaire en niet-lineaire analoge signalen.
De temperatuurdisplays en controllers zijn beschikbaar als inbouwapparaten of voor DIN-railmontage.
Klik hier door naar de procestechnologie.

Procesdisplays

De procesdisplays zijn beschikbaar als versie met een 5-digits display voor analoge ingangen met min./max.-waardendetectie, als versie met een 5-digits display voor analoge ingangen met een totalisatorfunctie en als versie met een 6-digits display met 2 grenswaarden, een programmeerbare ingangscurve en min./max.-waardendetectie.

Procescontrollers

De procescontrollers voor standaardsignalen zijn beschikbaar als versie met een 6-digits display met een totalisatorfunctie, met 2 grenswaarden, een programmeerbare ingangscurve en min./max.-waardendetectie en als multi-functieapparaat met een 6-digits display en 2 onafhankelijke skaleerbare analoge ingangen, 2 grenswaarden of analoge uitgang en 3 bereiken.

Temperatuurdisplays

De temperatuurdisplays zijn beschikbaar als versie met een 5-digits display, met ingangen voor Pt100 en Ni100 en min./max.-waardendetectie, als versie met een 5-digits display, met ingangen voor J-, K- en N-thermokoppels en min./max.-waardendetectie en als versie met een 6-digits display, met 2 grenswaarden, een programmeerbare ingangscurve en min./max.-waardendetectie.

Temperatuurcontroller

De CODIX 654 temperatuurcontroller heeft een 6-digits display, met 2 grenswaarden, een programmeerbare ingangscurve en min./max.-waardendetectie, … Duidelijke hulpteksten in lichtkrantformaat zorgen voor een eenvoudige instelling.


Controller voor rekstrookjes

De CODIX 566 controller voor rekstrookjes heeft een 6-digits display, met 2 grenswaarden, een totalisatorfunctie, programmeerbare ingangscurve en een min./max.-waardendetectie. Duidelijke hulpteksten in lichtkrantformaat zorgen voor een eenvoudige instelling.

Sollwaardengever

De CODIX 533 sollwaardengever geeft een stroom- of spanningswaarde aan op het display die d.m.v. de 2 drukknoppen wordt ingegeven.

Geen resultaten gevonden

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide