Procestechnologie

Ontdek de verscheidenheid aan elektronische procesapparaten van Kübler. Deze worden wereldwijd betrouwbaar gebruikt in verschillende toepassingen voor de registratie en sturing van standaardsignalen, temperatuurmeetwaarden of de bewaking van gemeten druk- en gewichtswaarden. Maximale flexibiliteit: schaalbare of lineaire weergave, meerkleurige of moderne touchdisplays staan voor u ter beschikking. Kübler-procesapparaten staan voor de hoogste kwaliteit, optimale leesbaarheid en lange levensduur. Ook u kunt bij ons op Kübler rekenen.

Klik hier door naar de Product Finder.


Procesdisplays

Registratie van standaardsignalen, min/max-waarden en totalisatorfunctie. 5 tot 8-digits weergave. LED- of meerkleurendisplay. Aanraakscherm. Programmering in gewone tekst. Snelle meetwaardenverzameling tot 25 ms.


Procescontrollers

De procescontrollers voor standaardsignalen zijn beschikbaar als versie met een 6-digits display met een totalisatorfunctie, met 2 grenswaarden, een programmeerbare ingangscurve en min./max.-waardendetectie en als multi-functieapparaat met een 6-digits display en 2 onafhankelijke skaleerbare analoge ingangen, 2 grenswaarden of analoge uitgang en 3 bereiken.

Temperatuurdisplays

Registratie van temperatuurmetingen met min/max. detectie en weergave. 5- tot 6-digits LED-display. Voor diverse temperatuursensoren (Pt100, Ni100, J-, K-, N-thermokoppels). Programmering in gewone tekst. Signaalomvormer - temperatuur naar analoog. Galvanische isolatie.
 


Temperatuurcontroller

De CODIX 654 temperatuurcontroller heeft een 6-digits display, met 2 grenswaarden, een programmeerbare ingangscurve en min./max.-waardendetectie, … Duidelijke hulpteksten in looptekstformaat zorgen voor een eenvoudige instelling.


Controller voor rekstrookjes met totalisatorfunctie

De CODIX 566 controller voor rekstrookjes heeft een 6-digits display, met 2 grenswaarden, een totalisatorfunctie, programmeerbare ingangscurve en een min./max.-waardendetectie. Duidelijke hulpteksten in looptekstformaat zorgen voor een eenvoudige instelling.


Sollwaardengever

De CODIX 533 sollwaardengever geeft een stroom- of spanningswaarde aan op het display die d.m.v. de 2 drukknoppen wordt ingegeven.

Geen resultaten gevonden

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top