Past ook in kleine behuizingen van modulaire machines: IMXK-Ex-signaalscheider

Compacte interfacetechnologie voor modulaire machines

23/19 – IMXK12-interface apparaten met één kanaal voor platte schakelkasten op modulaire of mobiele machines

Mülheim, november 13, 2019

Turck breidt haar interfaceportfolio uit met de compacte één-kanalige IMXK-serie voor schakelkasten met ondiepe behuizingen, die vaak worden gebruikt in modulaire machines of mobiele toepassingen. Met een diepte van slechts 77 mm is de IMXK-serie 35 procent korter dan de nieuwste conventionele interface-apparaten. Wat betreft precisie en snelheid in reële omstandigheden, presteert de IMXK beter dan vergelijkbare apparaten met grotere afmetingen.

De IMXK-apparaten kunnen worden gebruikt als bijbehorende apparatuur voor het aansluiten van intrinsiekveilige veldapparatuur tot Zone 0. De IMXK zelf kan ook worden gemonteerd in Ex-compatibele behuizingen in Zone 2. Alle varianten kunnen bovendien worden gebruikt in functioneel veilige circuits tot SIL2. In eerste instantie zijn vier varianten beschikbaar: scheidingsschakelversterkers voor digitale ingangssignalen (IMXK12-DI), ventielaansturingsmodules voor digitale uitgangssignalen (IMXK12-DO) evenals meetomvormer-voedingsscheiders voor analoge ingangssignalen (IMXK12-AI) en analoogsignaalscheiders voor analoge uitgang signalen (IMXK12-AO).

De apparaten worden geleverd met 10... 30 VDC om eventuele spanningsschommelingen te compenseren en om een ​​12V voeding voor mobiele toepassingen mogelijk te maken. Het brede bedrijfstemperatuurbereik van -25 tot 70 °C maakt ze ook geschikt voor gebruik in de nabijheid van machines en motoren, waar vaak hogere temperaturen aanwezig zijn.

Extra informatie

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide