Decentrale veiligheid: De TBPN en TBIP veiligheidsmodules van Turck sturen de veiligheidsfuncties ook autonoom aan vanuit het veld.

Ethernet veiligheids-I/O-modules in IP67

De TBIP en TBPN veiligheidsmodules van Turck sturen veiligheidstoepassingen rechtstreeks vanuit het veld aan en vereenvoudigen zo modulaire machines.

De blok-I/O-modules TBPN voor Profisafe en TBIP voor CIP Safety brengen veilige in- en uitgangssignalen rechtstreeks van het veld naar de veiligheidssturing.  Als alternatief kunnen de modules ook worden gebruikt als decentrale veiligheidscontrollers in het veld. Deze functie optimaliseert modulaire machines en ook toepassingen waarbij lange buscyclustijden tot centrale sturing een grotere veiligheidsafstand vereisen.

Offline test van de veiligheidsfuncties versnelt de inbedrijfstelling

De veiligheidsfuncties kunnen ook offline worden getest met de lokale veiligheidscontroller-functie, voordat de machine of machinemodule met een centrale sturing communiceert. In combinatie met de eigen webserver wordt de ingebruikname aanzienlijk versneld.

Universele I/O's verhogen de flexibiliteit

De nieuwe blok-I/O-apparaten bieden vier veilige ingangen en vier universele in- of uitgangen (FDX) in het veld. Vooral door de flexibiliteit van de FDX-poorten kunnen de individuele vereisten inzake veiligheidssignalen van elke toepassing optimaal worden ingevuld. De modules kunnen worden gebruikt voor toepassingen tot PL e, categorie 4, in veiligheidscircuits tot SILCL 3. Voor actuatoren is 2 ampère per uitgang beschikbaar, in totaal tot 9 ampère per module. De volledig vergoten blokmodules met IP65/IP67/IP69K-beschermingsgraad en hun uitgebreide bedrijfstemperatuurbereik van -40...+70 °C zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden. 

 


INDUSTRIEËN

  • Machinebouw
  • Automobielindustrie en Tier-toeleveranciers
  • Intralogistiek

BELANGRIJKE FUNCTIES

  • Veiligheidsfuncties tot PL e, categorie 4, SILCL 3
  • IP65/IP67/IP69K
  • 4 veiligheids-I/O's, 4 universele I/O's
  • Verkrijgbaar voor Profisafe of CIP Safety

GERELATEERDE INHOUD

Succesverhaal: Gedecentraliseerde veiligheidstechnologie voor modulaire productie

AWL-Techniek is een bedrijf dat schaalbare veiligheidstechnologie direct op de modules van zijn M-Line machineplatform aanbiedt - geïmplementeerd met Turck's IP67 IO-Link en veiligheids-I/O-concept.


Technologiepagina: Voor degenen die meer willen weten

Technische achtergrondinformatie over machineveiligheid


In één oogopslag: Op succeskoers met gedecentraliseerde automatisering

Een team van individualisten kan u helpen om sneller op uw bestemming te komen. Blijf wendbaar en wees klaar voor een dynamische koerswijziging op elk moment.


Flyer: Safety Solutions in IP67

Overzicht van alle veiligheidsoplossingen van Turck


PRODUCTDATA

Details over de TBIP en TBPN veiligheids-I/O-modules

Goedkeuringen, datasheets, technische specificaties, instructies, certificaten, CAD-bestanden en meer


Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide