Turck voldoet nu aan meer individuele vereisten met haar encoderproductlijnen

Geoptimaliseerd encoder-portfolio

21/19 – Met de serie Efficiency, Industrial en Premium Line Encoder biedt Turck encoders voor een breed scala aan toepassingen

Mülheim, november 13, 2019

Met een geoptimaliseerd encoderportfolio zal Turck in de toekomst voldoen aan een breed scala van klantvereisten - van prijsgunstige encoders tot bijzonder robuuste en slijtvaste apparaten. Uit drie productlijnen hebben gebruikers de keuze tussen conventionele encoders van de Efficiency of Industrial Line en Premium encoders met contactloze detectie.

De efficiëntielijn bestaat uit incrementele en absolute multiturn encoders. Deze zijn geschikt voor een groot aantal standaardtoepassingen; met IP64-bescherming, een radiale asbelasting van 40 Nm en een temperatuurbereik tot -20° C. Een groot voorraadniveau voor varianten waar bijzonder veel vraag naar is, zorgt voor kortere doorlooptijden.

Industrial Line-encoders dienen speciale toepassingen met hogere omgevingseisen en een hogere asbelasting. Deze bieden ook bescherming tot IP69K en dubbel gelagerde technologie. Absolute singleturn apparaten breiden ook het aanbod van de uitgangstypes uit.

De beproefde QR24 en QR20 encoders van Turck met contactloze detectie maken het productportfolio compleet. De Premium Line encoders hebben een permanent gesloten behuizing en werken volledig zonder contact. Op deze manier kunnen ze ook worden gebruikt in ongunstige buitenomstandigheden.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide