Met deze compacte starterskit heeft de gebruiker alles wat nodig is om een ​​onafhankelijk IO-Link systeem op te zetten

Ontdek de mogelijkheden en voordelen van IO-Link met de starterskit aan 380 €

03/20 – Met de IO-Link starterskit van Turck, bestaande uit een I/O-module, sensoren en een signaallamp, kunnen gebruikers de voordelen van de deze communicatiestandaard ontdekken.

Mülheim, April 30, 2020

Turck biedt nu een compacte IO-Link starterskit aan waarmee gebruikers de voordelen van dit digitale communicatieprotocol kunnen ontdekken. Met de IO-Link-apparaten die in de koffer ziten kunnen geïnteresseerden hun eigen systeem opzetten en zo praktische ervaring opdoen met de technologie.

Naast Turck's TBEN-S IO-Link master met vier universele PNP-kanalen, bevat de set ook één RGB-signaallamp en twee sensoren: de Bi10U uprox inductieve sensor en de RU40U ultrasone sensor. De IO-Link apparaten leveren onderhoudsgegevens voor de conditiebewaking van machines en installaties, evenals gebruikersgegevens. De starterkit bevat ook een 230 V voedingsapparaat, compatibele kabels (M12-M12 en M8-Ethernet RJ45) en een USB geheugenstick voor een gemakkelijke inbedrijfstelling. Deze stick bevat ook de PACTware besturingssoftware en alle IO apparaatbeschrijvingen (IODD) en een IODD DTM-interpreter, een link naar de Turck Software Manager, datasheets, de IO-Link installatiehandleiding en andere benodigde handleidingen.

Deze kit is verkrijgbaar aan de prijs van 380,00 €. Per klant kan één kit worden aangekocht.

Met de Simple IO-Link Device Integration (SIDI) software kunnen apparaten ook worden geïntegreerd in PROFINET-systemen zonder dat extra software nodig is. De SIDI bibliotheek op de IO-Link masters van Turck omvat niet alleen alle IO-Link apparaten van Turck en die van de opto-elektronica partner Banner Engineering, maar ook verschillende apparaten van bekende fabrikanten. Andere fabrikanten kunnen op verzoek worden geïntegreerd. Dit betekent dat de IO-Link apparaten kunnen worden geselecteerd uit de hardwarecatalogus van een programmeeromgeving zoals TIA Portal alsof het submodules zijn van een I/O-systeem. Belangrijke eigenschappen en parameters, zoals meetbereiken, uitgangssignalen of pulsfrequenties, kunnen in het tekstveld worden gewijzigd.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide