WLS27 Pro: helder, hoge kwaliteits LED-strip voor premium verlichting en signalisatie

Programmeerbare RGB LED-strip met 19 kleuren

04/20 – De programmeerbare WLS27 Pro combineert verlichting en visualisatie van gegevens en statussen - ook via IO-Link

Mülheim, April 30, 2020

Met de nieuwe WLS27 Pro LED-stripverlichting breidt Banner Engineering zijn verlichtingsaanbod uit met een programmeerbaar model met RGB-LED's. De lichtkleuren  kunnen vrij worden gecombineerd en maken talloze configuraties mogelijk voor veeleisende taken. De WLS27 Pro kan zo worden geprogrammeerd dat hij tijdens normaal bedrijf helder wit als werkplekverlichting fungeert en bijvoorbeeld rood oplicht bij een defect aan de machine. Daarnaast kunnen ook temperaturen, positie-informatie, telfuncties of cyclustijden worden gevisualiseerd.

Door de combinatie van witte en RGB-LED's hoeven gebruikers geen compromissen te sluiten op het gebied van de verlichtings- of signalisatiefunctie. Voor gecombineerde weergave-, verlichtings- en inspectietoepassingen zijn de nieuwe RGB-lichten superieur aan de zuivere RGB-varianten, omdat deze laatste wit licht mengen en hun lichtsterkte daarom vaak onvoldoende is voor de verlichting van de werkplek.

De WLS27 Pro is verkrijgbaar als IO-Link model of Pro-Editor variant, die via digitale signalen wordt aangestuurd. Banner's Pro Editor software stelt gebruikers in staat om de apparaatstatus, kleuren en animaties te programmeren via drie digitale ingangen. De IO-Link modellen stellen de gebruiker ook in staat om de lamp dynamisch te bedienen, zodat deze zijn eigen parameters verandert op basis van het signaal van de aangesloten sensoren.

De RGB-LED's van de WLS27 Pro zorgen voor een heldere, niet flikkerende, witte verlichting. Naast zes tinten wit biedt de lamp dertien kleurtinten. De WLS27 Pro-lampen in een onbreekbare copolymeerbehuizing garanderen door hun IP69K-beschermingsgraad een betrouwbare signaalindicatie, zelfs in ruwe reinigings-, bewerkings- en buitenomgevingen.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide