Turck's Q130WD uprox sensor in IP68 en IP69K is de oplossing voor de zwaarste omgevingsomstandigheden

Factor 1 Sensor voor de Food and Beverage industrie

07/19 – De wash-down-versie van de Q130WD-uprox-sensor biedt een breed scala aan toepassingen voor het vullen van blikken

Mülheim, March 11, 2019

Turck presenteert een nieuwe Q130WD-uprox-sensor met Wash-down functionaliteit. Conform de vereisten van de levensmiddelen- en drankenindustrie, biedt de rechthoekige naderingsschakelaar de hoogste beschermingsgraad (IP68 / IP69K) en kan deze op veel plaatsen worden gebruikt voor het bewaken van de productiestroom van drank- en voedselblikken.

De Q130WD is gebaseerd op de gepatenteerde uprox-technologie van Turck, die dezelfde hoge schakelafstand heeft voor alle metalen. Deze technologie is daarom ideaal voor het detecteren van aluminium en blikjes. Het lange bewegingspad maakt het nieuwe product geschikt voor een volledig gatenvrije detectie van alle standaard drank- en voedselblikken. Met een schakelfrequentie van 250 Hz kan de sensor tot 900.000 blikken per uur detecteren.

De behuizing van de Q130WD is gemaakt van FDA-goedgekeurde kunststoffen en is bestand tegen alle algemeen verkrijgbare alkalische en zure reinigingsmiddelen. De inductieve sensor werkt betrouwbaar bij omgevingstemperaturen tussen -30 en 85 ° C. Het schakelsignaal en de bewaking van de bedrijfsspanning worden weergegeven met hoek-LED's waardoor ze zichtbaar zijn vanuit elke kijkhoek. De factor 1-sensor met zijn rechthoekige ontwerp is geschikt voor gedeeltelijk verzonken montage en past met een hoogte van 40 mm perfect tussen typische aluminium railtoepassingen.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide