Sensortechnologie

Reeds in 1997 introduceerde Kübler de eerste absolute multiturn encoder met holle as en een installatiediepte van slechts 42 mm. Toen een absolute première. Sindsdien zagen constant innovaties het levenslicht : het Safety-Lock™ design voor een robuustere encoder met een verhoogde levensduur, de meermaals internationaal bekroonde Sendix F36 optische mini-encoder met intelligente scan, …
Voor de keuze van de geschikte encoder heeft Kübler een Product Finder ontwikkeld.
Met deze tool selecteert u aan de hand van een aantal selectiecriteria (incrementeel, absoluut, optisch, magnetisch, as-uitvoering, aansluitwijze, max. toerental, behuizingsgrootte, uitgang, resolutie, ...) probleemloos de gepaste encoder.

Klik hier door naar de Encoder Product Finder.

 

Incrementele encoders

De incrementele encoders van Kübler zijn beschikbaar als optische en magnetische miniatuuruitvoeringen, compacte optische encoders, standaard optische encoders, grote optische encoders met holle as en als optische Heavy Duty encoders.

Absolute single-turn encoders

De absolute single-turn encoders van Kübler zijn beschikbaar als magnetische miniatuuruitvoeringen, compacte magnetische encoders, compacte optische encoders en als standaard optische encoders.

Absolute multi-turn encoders

De absolute multi-turn encoders van Kübler zijn beschikbaar als compacte optische en magnetische uitvoeringen, standaard optische encoders, grote optische encoders met holle as en grote magnetische encoders met holle as.

Lineaire meetsystemen

De lineaire meetsystemen van Kübler zijn beschikbaar als LIMES magneetsensoren en als trekkoordencoders – met een zeer uitgebreid aanbod van standaard en compacte types, met verschillende lengtes, resoluties, types voor Mobile Equipment. Meetsystemen voor liften zijn eveneens beschikbaar.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide