Bewaken van de systeemdruk en instellen van alarmen met de Cloud Data Services van Banner

Breng eenvoudige sensorsignalen naar de cloud voor een beter inzicht in de gezondheid van uw machines

Snap Signal-producten verbinden verschillende soorten sensoren en zetten hun signalen om naar een uniform serieel protocol. Dit maakt het mogelijk om de omstandigheden in de productie-installatie in real-time te bewaken, inclusief de systeemdruk. Een koelbedrijf dat een koelvloeistofsysteem gebruikt, heeft bijvoorbeeld sensoren nodig om de drukniveaus op verschillende punten in het koelvloeistofcircuit te bewaken. Actieve bewaking kan operatoren helpen om snel potentiële onderhoudsproblemen op te sporen, zoals een defecte compressor of een lek, en het kan hen helpen om het hele systeem in optimale gezondheid te houden, terwijl routegebaseerde bewaking overbodig wordt.

Met Snap Signal is het mogelijk om analoge, digitale of vrijwel alle andere signaaluitgangen om te zetten naar een serieel formaat. Druksensormetingen kunnen worden geconverteerd en verzonden naar een van de vier Modbus M12-ingangen op de DXMR90-controller van Banner, die inkomende sensorinformatie van alle aangesloten apparaten combineert tot een enkele datastroom voor machineprestaties. Deze uitgebreide gegevens kunnen vervolgens naar de cloud worden gestuurd, die onmiddellijke bewaking en visualisatie op afstand, dashboarding en directe gebruikersmeldingen biedt voor alle sensormetingen die buiten de vastgestelde drempelniveaus vallen.

Gebruikte producten

  • DXMR90-X1 - Industriële controller met Edge Processing en Cloud-interface
  • BWA-PRESSURE-SENSOR-50 (voorbeeld) - Druksensor met analoge spanningsuitgang
  • S15C-U-MQ - Snap Signal converter die analoge spanningssignalen omzet in Modbus
  • CSB-M1250M1250-T - T-splitter
  • CSB-M1248M1241 - Parallelle bedrade M12-splitter
  • MQDC-4506SS - M12 verlengsnoer set
  • FIC-M12M5 - Mannelijke zelfconfectioneerbare M12-connector
  • STP-M12D-406 - 4-pins M12 D-code naar RJ45 afgeschermde Ethernet kabelset

De vermelde lengtes voor kabelsets en splitters zijn voorbeelden. Raadpleeg de Banner Engineering website of contacteer ons voor de juiste lengtes.

Producten

SNAP SIGNAL

De Snap Signal familie van plug-and-play producten van Banner biedt nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van relevante machinedata.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top