Automatiseringscomponenten

Het leverprogramma van Lütze is optimaal op elkaar afgestemd en reikt van het uitgebreide kabelgamma, over het energie-efficiënte bedradingssysteem voor schakelkasten LSC Airstream, tot de automatiseringsoplossingen : de intelligente stroombewakingssystemen, de interfacetechniek en de voedingsapparaten.

Signaalomvormers

Signalen omvormen, temperaturen of grenswaarden capteren, … het gamma signaalomvormers van Lütze biedt het juiste apparaat voor de meest uiteenlopende applicaties.
Door de hybride technologie met uiterst gering vermogensverlies zijn de signaalomvormers geschikt voor gebruik in een temperatuurbereik van -40…+75°C. De functionele elektronica maakt inzet op grotere hoogte (tot op 3.000 m of op windturbines) mogelijk.
De klemveeraansluittechniek zorgt ook bij sterke vibraties voor een storingsvrije werking. Met een breedte van slechts 6,2 mm is de Microcompact signaalomvormer een echt multitalent voor talrijke applicaties.

Met een handige zoekrobot selecteert u de geschikte signaalomvormer. Klik hier voor deze Product Finder.

Bijkomende voordelen van de LÜTZE-signaalomvormers zijn de korte responstijden van slechts 1 ms, die ook AC-signalen overdragen. Lasten tot 750 Ohm kunnen ook worden verwerkt. De zekere scheiding met 2,5 kV-testspanning volgens EN 61140 zorgt naast een vereenvoudigde installatie d.m.v. geïsoleerde bruggen i.p.v. bedradingen op alle aansluitniveaus voor kwaliteit en comfort. Met 6000 instelmogelijkheden bij de temperatuuromvormers en de 150 configuratievarianten bij de analoogomvormers wordt iedere applicatie gerealiseerd.

Open voor allen : Lütze en de leidende technologie FDT/DTM

Een parametrering via software met FDT zorgt voor de standaardisering van uw communicatie- en configuratie interface tussen alle veldapparaten en de host systemen. Hierdoor kan in een gemeenschappelijke omgeving over dit gestandaardiseerd platform de configuratie, bediening en het onderhoud volledig producent-onafhankelijk en ongeacht het apparaattype of het gebruikte communicatieprotocol, worden uitgevoerd.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide