TURCK MULTIPROX OP ABISS - BEKIJK ONZE PARTNER PITCH

Op donderdag 5 oktober vindt in Kortrijk Xpo de 8e editie van Abiss plaats. Bent u op zoek naar oplossingen voor het digitaliseren en automatiseren van bedrijfs- en productieprocessen, dan is dit the place to be.

Nieuwe machines hebben tegenwoordig standaard een digitale twin, maar hoe zit het met machines van oudere generaties? Ze werken nog prima, maar hoe kun je deze brownfield digitaliseren om de efficiëntie te meten en te verbeteren?

Turck beschikt over meerdere Condition Monitoring oplossingen : van eenvoudige systemen tot uitbreidbare, future proof oplossingen. Zo is de IM18-CCM schakelkastbewaker uitgerust met het siineos IIoT-besturingssysteem, waardoor dit een intelligente plug & play oplossing is die zonder programmeerkennis vanop afstand kan worden bediend. 

Op onze Partner Pitch van 12.05 - 12.15 u tonen wij hoe u onze interfaces kunt gebruiken en wat de voordelen zijn. Wilt u nog meer weten, dan verwelkomen wij u graag op onze stand nr. 66. 

Klik hier voor uw gratis registratie.

ABISS Digital

Het fysieke event ABISS wordt aangevuld met een digitaal platform. Deze ‘digital twin’ van ABISS laat iedereen toe om ter plaatse en online – zowel voor, tijdens als na het event– te genieten van livestreaming activiteiten, afsprakenmodules (voor afspraken op de stand of online) en een performante zoekmachine met AI matching op basis van uw opgegeven interesses. ABISS Digital gaat online vanaf één week voor t.e.m. één week na het event.

Registraties voor ABISS digital verlopen via dezelfde weg als de gewone registraties.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top