Duitse kanselier Merkel en de Nederlandse Premier-Minister Mark Rutte in gesprek met Ulrich Turck

Duitse kanselier bezoekt Turck op Hannover Messe

07/14 - Nederlandse Minister-President Mark Rutte en de Duitse Bondskanselier Angela Merkel bezoeken gezamenlijk de nieuwe beursstand van Turck op de Hannover Messe.

Mülheim, April 7, 2014 – Tijdens de beursrondgang op de Hannover Messe 2014 heeft de Nederlandse Minister-President Mark Rutte de nieuwe beursstand van het Duitse familiebedrijf en automatiseringsspecialist Turck bezocht. Samen met de Duitse Bondskanselier Angela Merkel liet de Minister-president zich uit de eerste hand informeren over het thema RFID. De gasten werden begroet door de Duitse directie Ulrich Turck, Christian Wolf en de Nederlandse directeur Frans Brouwer.

Ulrich Turck demonstreerde de beide toppolitici het belang van RFID-technologie voor de Industrie 4.0 gedachte in een intelligente fabriek. Als succesvol omgezet voorbeeld, in hoog innovatieve projecten in de automotive industrie, verklaart Turck de steeds hoger wordende eisen aan identificatieoplossingen en de naadloze integratie hiervan. Pas met een totaalpakket, dat de productiedata uit het veld tot in de MES(Manufacturing Execution)- en ERP (Enterprise Resource Planning)-Systemen kan brengen, zal men het doel van zelfsturende fabrieken kunnen benaderen. “Ons succes is gebaseerd op een geloof in Duitsland als vestiging voor ontwikkeling en productie en de daaruit resulterende innovatiekracht. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen investeren wij tussen 2012 en 2015 circa 40 miljoen Euro in nieuwe productiemiddelen en gebouwen in 4 van onze Duitse vestigingsplaatsen”, verklaarde Ulrich Turck afsluitend.

 

Download Engelse tekst en foto

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide