Bekijk de Corporate Video van onze encoder-specialist Kübler (link in tekst onderaan)

Encoder-specialist Kübler ontvangt Best Professional Supplier Award

Kübler lanceert Corporate Video

De firma Kübler is onze vaste partner voor encoders, lineaire meetsystemen, functionele veiligheidstechniek en sleepringen. De voorbije 10 jaar is deze firma spectaculair gegroeid – jaarlijks met ca. +14%.

Een uitgebreid gamma van kwalitatief hoogstaande en industriespecifieke producten, een uitgesproken innovatiekracht, uitstekende service, korte levertermijnen en een grote flexibiliteit inzake klantspecifieke vragen zorgen voor dit succes. Ook de doorgedreven Kaizen-cultuur die focust op permanente verbetering is een bepalende factor in dit succesverhaal.

Dit succes is trouwens niet onopgemerkt gebleven. Kübler ontving als encoder-producent de „Best Professional Supplier Award 2015“ in de categorie „Technologie, Engineering & Services“. Deze prijsuitreiking wordt georganiseerd door PricewaterhouseCoopers (PwC).

Klik hier door naar de gloednieuwe Corporate Video en ontdek hoe Kübler van een bescheiden KMO is uitgegroeid tot een bijzonder succesvolle onderneming die aanwezig is in meer dan 50 landen.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide