Bezoek onze stand, kraak de code naar de Cloud en win een mooie prijs

Van 18-20 mei vindt in Kortrijk Xpo de 6e editie van Indumation plaats. Op onze stand 624 in hal 6 bieden wij de bezoeker een trip doorheen onze belangrijkste technologieën. In onze ‘Mini Escape Room’ kunt u bovendien dagelijks een mooie prijs winnen.

Betere duurzaamheid door slimmere automatisering

Een efficiënte en flexibele productie is een van de streefdoelen van elk automatiseringsproject. Om een machine efficiënt te laten draaien is het cruciaal om een correct inzicht te krijgen in de ‘availability’, de ‘performance’ en de ‘quality’ van deze machine en zo de OEE of Overall Equipment Efficiency op een zo hoog mogelijk peil te krijgen.
Efficiëntere machines vragen minder grondstoffen en energie en dragen zo bij tot een betere duurzaamheid. Aan de basis hiervan staan steeds sensoren. Slimme sensoren zorgen voor de data, de grondstoffen voor de digitale transformatie. Hardware en software zijn steeds nadrukkelijker met elkaar verbonden.

Niet alleen onze slimme sensoren leveren een bijdrage tot een betere duurzaamheid. Al onze I/O-modules zijn standaard uitgerust met ARGEE, een programmeeromgeving waarmee logische functies kunnen worden uitgevoerd. Al onze Ethernet I/O-modules zijn ook ‘multiprotocol’, d.w.z. ze ondersteunen Modbus TCP, EtherNet/IP™ en PROFINET. U hoeft dus maar één type aan te kopen of op voorraad te houden …

Dagelijks meerdere mooie prijzen te winnen. Hoe doe je dat ?

Stap 1 : Klik op onderstaande link en registreer je voor een gratis bezoek aan Indumation.

Stap 2 : Download het deelnameformulier onderaan deze pagina en breng het volledig ingevuld mee naar onze stand.

Op onze stand is een ‘Mini Escape Room’ voorzien. Die biedt u een trip doorheen onze belangrijkste technologieën.

Stap 3 : U volgt de instructies ter plaatse op onze stand. Opgelet, om de code te kraken heeft u een smartphone nodig waarmee u QR-codes kunt scannen. 

Slaagt u erin om met de snelste tijd de code naar onze Cloud te breken, dan wint u een Bongo-bon '2-daags kasteelverblijf met diner'. Deze prijs is dagelijks te winnen.

Heeft u niet de snelste tijd ? Geen probleem ! Volg ons op LinkedIn

Elke dag van Indumation wordt een bijkomende prijs verloot onder alle bezoekers van onze stand die tijdens de beurs de LinkedIn pagina van Turck Multiprox beginnen volgen zijn. Hiervoor passeert u best ook langs onze ‘Mini Escape Room’. Met wat geluk wint u de Bongo-bon 'Een hemelse verjaardag: sterrenrestaurant voor 2'.

Klik hier door naar uw gratis toegangsticket

Woensdag 18 mei 2022 -  10.00-18.00 u
Donderdag 19 mei 2022 - 10.00-22.00 u (nocturne & V.I.P. avond)
Vrijdag 20 mei 2022 - 10.00-16.00 u

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top