Turck Multiprox aanwezig op ABISS - Netwerkbeurs voor digital, smart & connected industry

Op donderdag 8 oktober vindt in Kortrijk Xpo voor de 5e maal de industriële digitale summit en netwerkbeurs ABISS 2020 plaats. Dit all-in event biedt u een unieke toegang tot inzichten en partners voor de slimme, geconnecteerde fabriek van de toekomst.

Op ABISS 2020 heeft u de kans om de nieuwste inzichten én de nieuwste technologieën voor de slimme en geconnecteerde fabriek te ontdekken. Kunt u er niet bij zijn, dan is het ook mogelijk om ABISS 2020 digitaal te bezoeken.

Als directielid of afdelingshoofd wilt u graag alle nieuwe, performante en beveiligde oplossingen om processen zoals productie, engineering, maintenance, supply-chain, assemblage, logistiek, R&D en testing digitaliseren en integreren. Op ABISS 2020 draaien zowel de beurs als de ‘Expert Classes’ rond 3 thema’s: Industry, Intelligence en Security of Things.

Wij nodigen u graag uit op onze stand - n° 49 - om te praten over onze Industrial Internet of Things en Sensor2Cloud oplossingen, onze Decentrale Automatiseringsoplossingen en onze Software Services.

Klik hier voor uw gratis registratie.

ABISS 2020 is het eerste event voor de industrie sinds de Corona-lockdown. Uiteraard denkt de organisatie aan de veiligheid van exposanten en bezoekers en zijn de lezingen, uw beursbezoek, uw registratie en de gratis catering volledig veilig georganiseerd conform meest actuele COVID-19-voorschriften. Hierdoor moeten bezoekers bij hun registratie een tijdsslot kiezen, waarin ze ABISS willen bezoeken. Dit is opgedeeld in 2 time slots: van 9:00-13:00 u of van 13:00 – 17:00 u.

Kunt u niet aanwezig zijn? Dan is uw registratie ook geldig om het evenement en de expert classes digitaal te volgen.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide