Technologie en lekkers op de Turck Multiprox-stand op Indumation

Van 31 januari tot 2 februari vindt in Kortrijk Xpo de 7e editie van Indumation plaats. Op onze stand 624 in hal 6 bieden wij de bezoeker technologie en lekkers ...

Wat heeft onze stand te bieden ? Technologie ...!

Op onze stand bieden wij u een trip doorheen onze belangrijkste technologieën. Alles in het teken van Industrie 4.0 en efficiëntiewinst, want efficiëntere machines vragen minder grondstoffen en energie en dragen zo bij tot een betere duurzaamheid. De data van slimme sensoren zijn hier cruciaal, want hardware en software zijn steeds nadrukkelijker met elkaar verbonden.

Onze ‘Smart Automation’ experts kunnen u haarfijn uitleggen hoe u ons uitgebreid aanbod van intelligente sensoren, onze gebruiksvriendelijke Turck Automation Suite, onze multiprotocol I/O-modules, robuuste Edge Controllers, HMI/PLC’s, cloud, … kunt inzetten om efficiëntiewinst te boeken.

... en gezelligheid en lekkers !

Naar gewoonte ontvangen wij u graag met een kopje koffie, frisdrank of Italiaanse wijn. Deze keer gaan we ietsje verder ... Op onze stand komt er een picking robot te staan. Onze "Chocolate Picker" vertelt ons hele verhaal door de interactie tussen sensoren, aandrijvingen, controllers, HMI, IO-Link, RFID en de Cloud. 

Op donderdag van Indumation komt er een professionele barista langs die u verwent met cappuccino, latte macchiato, ... en ter plaatse gebakken verse wafels.

Hoe werkt het ?
Het volstaat om na een gesprekje met een van onze medewerkers uw visitekaartje te laten inscannen. U ontvangt daarna een bonnetje waarmee u een heerlijke koffie of verse wafel krijgt.

Klik hier voor uw gratis toegangsticket

Woensdag 31 januari 2024 - 10.00 - 18.00 u
Donderdag 1 februari 2024 - 10.00 - 22.00 u - nocturne vanaf 18.00 u
Vrijdag 2 februari 2024 - 10.00 - 16.00 u


Download hieronder de Multiprox Update, dit is een krantje met de eyecatchers van onze stand en meerdere succesverhalen.

Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top