Flexibele bedienings- en installatieconcepten zijn nu mogelijk met de IP67 HMI's van de TXF700-serie

ULTRA-ROBUUSTE HMI's MET RONDOM IP67-BESCHERMING

De nieuwe TXF700 HMI's kunnen buiten de schakelkast worden ingezet bij temperaturen van -20...+55°C De nieuwe TXF700 HMI's kunnen buiten de schakelkast worden ingezet bij temperaturen van -20...+55°C

De ultra-robuuste HMI-serie TXF700 biedt voor het eerst een complete IP67-bescherming rondom en kan worden ingezet bij temperaturen tussen -20 en +55 °C. Het moderne HMI-platform maakt een flexibele en compacte montage mogelijk, omdat het - in tegenstelling tot eerdere oplossingen - niet in beschermende behuizingen of schakelkasten hoeft te worden geïnstalleerd. De TFT-displays worden beschermd door een glazen frontplaat met een capacitief aanraakscherm, dat geschikt is voor multi-touch. Bediening met vingerbewegingen die we kennen van smartphones of tablets.

Voordelen

 • Tijdsbesparing door snelle installatie zonder beschermende behuizing
 • Kan worden gebruikt als HMI, PLC, Edge Controller en Cloud Gateway
 • Snelle intuïtieve bediening dankzij multi-touch bediening
 • IIoT multitool via MQTT of OPC UA als server en client

IP67 HMI's voor Decentrale Automatisering

Met de nieuwe HMI/PLC-serie heeft Turck zijn omvangrijke IP67-portefeuille verder uitgebreid. De apparaten kunnen overal worden gebruikt waar geen bijzondere Ex-bescherming of hygiëne-eisen gelden, met name in de machine- en installatiebouw, de verpakkingsindustrie, alsook in de intralogistiek, mobile equipment en de automobielsector.

Gebruik als Edge Controller met TX VisuPro

De TXF700 kan niet alleen worden gebruikt voor visualisatie, maar kan desgewenst ook zonder CODESYS als IIoT-gateway of Edge Controller worden gebruikt met Turck's TX VisuPro. Naast de conventionele HMI-protocollen voor aansluiting op controllers, zoals Siemens, Beckhoff of Rockwell, ondersteunt TX VisuPro ook MQTT of OPC-UA als server en client. De TXF700 HMI's kunnen gelijktijdig met maximaal acht protocollen communiceren. Door deze gateway-functie kunnen gegevens tussen verschillende controllers of eindapparaten worden uitgewisseld.


INDUSTRIEËN

 • Machine- en installatiebouw
 • Verpakkingsindustrie
 • Intralogistiek
 • Mobile equipment
 • Automobielindustrie

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

 • IP67-bescherming rondom
 • Bedrijfstemperatuurbereik -20...+55 °C
 • Communicatie over acht protocollen gelijktijdig
 • Afmetingen displays van 5" tot 21.5" met een resolutie tot 1920 x 1080 pixels

GERELATEERDE CONTENT

Turck biedt nu ook speciale versies van zijn HMI/PLC-apparaten aan voor toepassingen in de Food and Beverage industrie en voor gebruik bij helder omgevingslicht.


Applicatie: Gedecentraliseerde RFID-pakketverificatie

Retrofittable RFID-trackingsysteem garandeert een foutloos verpakkingsproces


Succesverhaal: Controle van het koelmiddelconcentraat met TX513 HMI

Een centrale installatie voor de aanmaak vankoelsmeermiddelen - bestuurd en gevisualiseerd met de programmeerbare TX513 HMI/PLC van Turck - voorziet vier freesmachines van auto-onderdelenleverancier Ovalo van koelsmeermiddel.


Flyer: Overview HMI/PLC TX Operator Panels

De vier productlijnen van de Turck TX-serie van Operator Panels bieden op maat gemaakte oplossingen voor de besturing (Programmable Logic Controller PLC) en bediening (Human Machine Interface HMI) van eenvoudige en middelgrote machines en systemen.


PRODUCTDATA

Alle details over de TXF700

Goedkeuringen, datasheets, technische specificaties, instructies, certificaten, CAD-gegevens en meer


Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide