De IM18-CCM-modules van Turck bieden OEM's een brede waaier aan opties voor de efficiënte condition monitoring van machines en installaties

Linux-gebaseerde Condition Monitoring modules

Turck's compacte IM18-CCM50 DIN-rail controle-unit voor het verzamelen, verwerken en doorsturen van conditiegegevens naar het IIoT kan worden geconfigureerd voor specifieke OEM-eisen

De IM18-CCM50 is een compacte condition monitoring controle-unit voor eenvoudige installatie in schakelkasten. Deze maakt het gebruik mogelijk van zowel de informatie van de geïntegreerde sensoren voor het meten van deurpositie, vochtigheid en temperatuur, als de gegevens van externe sensoren en meetapparatuur, die kunnen worden geïntegreerd via analoge en digitale interfaces. Naast twee analoge ingangen (mA of V) biedt de module twee digitale in-/uitgangen, alsook een relaisuitgang voor taken zoals het aansturen van signaallampen en een USB 2.0 Host voor het aansluiten van een massa-opslaggeheugen of een draadloze adapter.

Voordelen

  • Concurrentievoordeel door snelle integratie van condition monitoring functies
  • Eenvoudige integratie van upstream of downstream OT of IT-systemen
  • Totale flexibiliteit door open Linux Debian besturingssysteem 

Stroommeting met add-on modules mogelijk

Via een add-on interface kunnen andere apparaten, zoals de IM18-CCM51, worden aangesloten voor stroommeting voor 12 AC-kanalen met maximaal 600 A. De gegevensoverdracht en stroomvoorziening van de IM18-CCM-modules wordt gerealiseerd via de backplane. 

Linux controle-unit verbindt OT en IT

Dit scala aan functies maakt het IM18-CCM platform ideaal voor machine- en installatiebouwers die hun klanten geavanceerde condition monitoring functies willen bieden. Tijdens de werking is ook onderhoud op afstand door de OEM tot in de schakelkast van de gebruiker mogelijk. Het open Linux-besturingssysteem (Debian) is geoptimaliseerd voor de installatie van eigen analyseprogramma's. Met zijn twee onafhankelijke Ethernet-interfaces verbindt de IM18-CCM moeiteloos de OT- en IT-wereld. Wat het protocol betreft, communiceert de eenheid via TCP/IP, Modbus TCP en HTTP. Andere Ethernet-gebaseerde protocollen kunnen te steeds achteraf worden aangebracht.

Retrofitting van condition monitoring in bestaande machines

Met de IM18-CCM50-serie omvat het CCM-platform van Turck nu ook een krachtig IIoT-platform voor condition monitoring en andere IT-toepassingen. De IM18-CCM40 is een flexibele, open en aantrekkelijk geprijsde oplossing voor conditiebewaking die ook direct op IT-systemen kan worden aangesloten. Met zijn verwerkings- en bewakingsfuncties is de IM12-CCM ideaal voor eenvoudige retrofits in bestaande installaties omdat deze via IO-Link kan worden aangesloten op automatiseringssystemen. 


INDUSTRIEËN

OEM machinebouw voor alle sectoren


BELANGRIJKSTE FUNCTIES

  • Linux platform (Debian) voor de installatie van OEM-software
  • Geïntegreerde sensoren meten luchtvochtigheid, temperatuur, positie van deur
  • Verschillende analoge en digitale interfaces en een backplane bus bieden uitgebreide aansluitmogelijkheden
  • Stroommeting via uitbreidingsmodules vereenvoudigt motorbewaking

GERELATEERDE CONTENT

Elevator Pitch: Condition Monitoring van schakelkasten

Voordelen en functies in 90 seconden


Succesverhaal : schakelkastbewakingsmodule beschermt IT-systemen tegen hackers

Gasoverslagstation maakt gebruik van Turck's IMX12-CCM om de schakelkasten te bewaken en biedt zo een betrouwbare bescherming tegen ongeoorloofde manipulatie en hackers.


Familielid : IM18-CCM

Meer informatie over de kenmerken en voordelen van de IM18-CCM


Familielid: IM12-CCM

Lees meer over de 12,5 mm smalle schakelkastbewaker voor de bewaking van grenswaarden


Familielid: IMX12-CCM

Schakelkastbewaking in gevaarlijke omgevingen - met de ultracompacte IMX12-CCM


In één oogopslag : Condition Monitoring Greenfield

De voorspellende strategie voor uw nieuwe installatie


PRODUCTDATA

Alle details over de IM18-CCM50

Goedkeuringen, data sheets, technische specificaties, instructies, certificaten, CAD-gegevens en meer


Select Country

MULTIPROX

Nederlands | Français

Turck worldwide

to top